SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Djurgårdens IF Fäktförening
Fotboll

KÖP DIF FÄKTNINGS PROFILPRODUKTER VIA STADIUM
I samarbete med Stadium kan vi äntligen börja sälja profilprodukter med Djurgårdens IF Fäktförenings logga.

Hur fungerar det?

Enkelt! Du går in på klubbens sida genom att klicka på annonsen i högerspalten här intill eller högst upp på sidan om du surfar mobilt.) Då kommer du direkt till våra produkter!

 

Kan jag få alla produkter med DIF Fäktnings logga?

Alla Adidasprodukter går att få med vår logga på. Produkter från andra varumärken (för närvarande sport-bh och korta löpartights från Craft) går tyvärr inte att få med loggan eftersom Adidas är huvudleverantör för DIF-produkter. Om du vill köpa sport-bh eller korta löpartights utan logga så kommer klubben fortfarande att få bonus på försäljningen. 

 

Tjänar klubben något på försäljningen?

Ja! Vi får bonus på alla köp som genomförs via vår sida. Genom att köpa profilprodukter stöttar du klubben. Dessutom kan du som är - eller blir - medlem hos Stadium koppla ihop din profil med klubbens så vår vi bonus på alla dina privata inköp utan att det kostar vare sig dig eller oss en krona extra. Smart va? Läs mer om hur du kopplar ihop profilen här!

 

Jag saknar en produkt som inte finns i sortimentet!

I nuläget har vi ett begränsat men ändå stort och varierat utbud av produkter i shopen. Om du ändå saknar något är du varmt välkommen att höra av dig till Camilla Hall i styrelsen på camilla.hall@diffencing.se och berätta vad du saknar så ska vi se vad vi kan göra.

 

Hur långt tid tar det att få produkterna och hur levereras de?

Produkterna du beställer levereras trycka och färdiga på 3 - 8 dagar. Du kan välja på leverans hem, till postombud eller till valfri Stadiumbutik.

 

Varmt välkomna att shoppa loss och stötta oss!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 20/06 16:43 
Hem, 27/05 20:09 
Hem, 26/05 22:08 
Hem, 22/05 20:07 
 
Instagram
Vi samarbetar med