Hoppa till sidans innehåll

Skolfäktning


Skolor – Kom och prova på fäktning!

 blobid0.png

Nu finns chansen för skolor att prova på skolfäktning.

Fäktning är en sport som stimulerar både kroppen och hjärnan. Fäktning beskrivs ofta som ett fysiskt blixtschack, där det är lika viktigt att överlista sin motståndare som att vara explosiv och snabb. Även en nybörjare kommer snabbt in sporten och får nästan direkt börja fäktas. I skolfäktning ges eleverna chansen att utmana varandra på duell, gå en match mot sin lärare eller bara öva på sin motorik. Kom till oss för att stärka elevgruppen, motivera elever till fysisk träning eller bara för att ha en rolig dag tillsammans.

Fäktning är en perfekt aktivitet för idrottsdagar och temadagar i skolan men vi kan även göra skräddarsydda program där skolämnen integreras i fäktningen.  Vår tränare Paul är född i USA och kan föra lektioner på engelska och svenska. Varför inte ha en engelskalektion med utflykt och aktivitet eller sätt upp en skolteatershow med rekvisita där fäktningen är en del. Detta är perfekt för teaterintresserade elever men även för den som vill bli tryggare i att stå på scen och uppträda för andra. 

 

Paul har tränat barn och ungdomar i fäktning i 30 år och har även arbetat med musikvideos och fäktningsscener för teater och film. Allt kan skräddarsys efter era behov och önskemål, allt från enstaka tillfällen till återkommande träffar under en hel termin eller ett läsår - bara fantasin sätter gränser. 

​​​

Priset är anpassat till skolor och beror på antal deltagare och längd på passen. All nödvändig utrustning ingår.

Kontakta Paul Anthony för mer information.

 

 

blobid1.png

Uppdaterad: 25 APR 2021 11:32

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link