Hoppa till sidans innehåll

Sponsorsamarbete


Sponsor

 

 Djurgården Fäktning söker nya samarbetspartners för ömsesidigt utbyte.


Fäktning är en olympisk kampsport som kräver mental styrka, teknisk precision och fysik på toppnivå. Visst vill du öka din organisations koppling till värden som strategiskt tänk, explosivitet och uthållighet?


I dialog med dig och ditt företag kan vi skräddarsy ett upplägg för er innehållande företagsfäktning för medarbetare, föreläsningar om fys- eller mental träning, exponering av ditt varumärke med mera. Träffa våra bästa fäktare och tränare – hör om vägen till framgång, om vägen till mästerskapet från medlemmarna i Sveriges mest framgångsrika idrottsförening.  Kontakta David Mumm för ett unikt arrangemang som är till nytta både för dig och oss – This is a mailto link eller tel 070-519 85 21.


Vi har även två färdiga alternativ för dig som antingen vill skänka en gåva eller som via ett sponsorpaket vill synliggöra ditt företags varumärke:

 

JUBELFONDEN

Tillkom i samband med djurgårdsfäktaren Alexander Oxenstiernas 50-årsdag. Ursprungstanken var att ur denna fond skulle kunna lyftas extra medel för tävlingsbidrag till  klubbens fäktare eller till inköp av ny utrustning. Jubelfonden är öppen för envar som vill bidra med gåvor för att stöda Djurgårdens IF Fäktförenings verksamhet.

- Inbetalningar görs till bankgiro 830-2564
- Vänligen märk insättningen med namn på jubilaren och skicka i samband med detta ett mail till klubbens kassör: 

This is a mailto link

 

SPONSORPAKET

Som förälder till DIF-fäktare, vän, supporter eller företagare kan klubbens elitsatsning sponsras på ett konkret och välbehövligt sätt. Djurgårdens IF Fäktförening har ambitionen att vara Sveriges bästa klubb för värjfäktare och tillhöra en av de framgångsrikaste fäktklubbarna i Europa. För att förverkliga detta har vi startat en elitsatsning bland våra ungdomar upp till 20 år. Satsningen innebär att extra stöd erbjuds våra fäktare genom riktade resebidrag till nationella såväl som internationella tävlingar och träningsläger. Säsongen 2018/2019 erbjuds två olika supporterpaket:

 

Table

Uppdaterad: 19 JUN 2018 10:30

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link