Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Banner 2014
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev från DIF Fäktning 10 september 2012, nr 10

Terminsstarten är avklarad och stämningen i klubben känns mycket lovande. Vi har ju infört en hel del förändringar i de sena träningspassen i syfte att göra träningen mer intensiv och locka till mer träning. I ungdomsgruppens träningar har vi två duktiga ungdomstränare vid varje pass. Ivan har satt igång på allvar med morgonlektioner och har hjälp av Janne ett par kvällar i veckan. Robert dyker upp någon gång i veckan och ger variation och inspiration. Per kör konditions- och fyspass för alla ungdomar på torsdagar och fler och fler är med. Visst känns det bra och vi vet redan att det kommer att bli ännu bättre nästa säsong.

Välkommen också till våra nybörjare som denna säsong tränar onsdagar 16.15-18.00. Vi är jätteglada över att ha fått ihop en grupp på drygt 20 barn där de flesta är födda 2004 och 2005.

När S:t Erikscupen drar igång den 6 oktober får vi se om vi lyckas med en annan av våra ambitioner: att få så många som möjligt av våra ungdomsfäktare att pröva att tävla. Det är komplicerat och kostar en del med utrustning, licenser, anmälningar etc men om man fixar allt så är det kul att få träffa och fäkta med fäktare från de andra klubbarna. Vi ses i Åkeshovshallen den 6 oktober!

Nästa söndag kan man prova på tävlandet genom att vara med på Viking Cup. Direkt efter har vi begagnatdag och vi hoppas att alla tar chansen att både sälja och köpa.

Du domare som vill gå på domarseminariet på onsdag men missat att anmäla dig i tid. Kanske accepterar Jeannette om du anmäler dig idag måndag?

Läs mer om allt detta och en del annat genom att klicka på länkarna nedan

Hur du anmäler dig till tävlingar

Svenska Fäktförbundets nya funktion för anmälningar är nu sjösatt. Det innebär att du måste göra lite annorlunda när du vill anmäla dig till tävlingar.Läs mer
Djurgårdens IF FF - Fäktning | Box 55926 10216 Stockholm | 086641464 |