Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev från DIF Fäktning 9 mars 2015, nr2

SOL!

Som man har längtat efter första vårvärmen.

 

Det var ett tag sedan senaste nyhetsbrevet, men det kommer framöver att utkomma ca 1gång i månaden. Tidigare utgivning som skedde 1gång i veckan har under hösten börjat att ersättas av ett mer kontinuerligt uppdaterande över socialamedier (främst olika grupper på Facebook). Vi kan genom denna rapportering informera och uppdatera direkt när viktiga händelser sker.

Dock kommer nyhetsbreven framöver att ha en mer summerande funktion som främst kopplas till nyhetsflödet från vår hemsida. Kom ihåg att anmäla dig själv och alla andra som är intresserade av händelser inom Sveriges stoltaste fäktförening (anmälan sker på vår hemsida).

Att rapportera om händelser som har skett är maffigt och kommer att ske i kommande nyhetsbrev, men sammanfattas lättast med fina resultat på alla nivåer av tävlande och en hög entusiasm under träningarna.

Framöver fortsätter alla träningar enligt ordinarie schema och det finns fortfarande enstaka platser kvar i våra nybörjargrupper (med olika åldersgrupper). Tävlingar och träningsläger meddelas separat (bl.a. St Erikscupen, Vikingcup och påskläger).

Några mycket viktiga uppmaningar med ínformation får avsluta detta nyhetsbrev... dels är vi inom fäktningen mycket beroende av att kunna få fram funktionärer för att låta våra fäktare kunna tävla. Vi är många som hjälper till under olika tävlingar och träningar, dock är behovet just nu MYCKET(!) stort av att få fram fler domare. Inför kommande St Erikscup är Djurgården kraftigt underrepresenterat. Är du som förälder/ syskon/ anhörig/ fäktare intresserad av vad som krävs, ta då kontakt med Mats Svensson (som antingen träffas flera kvällar i veckan på träningslokalen eller  mailadress This is a mailto link ). Den andra uppmaningen är att komma till vårt årsmöte i morgon kväll, 10/3-2015 kl 18.00. Nedan i detta mail bifogas både dagordning samt valberedningens förslag på ny styrelse. Verksamhetsberättelse samt ekonomiskrapport finns anslagen i träningslokalen. Notera att ordinarie träning för äldre fäktare med ordinarie starttid 17.40 därför utgår under denna kväll.

INGEN KVÄLLSTRÄNING TISDAG 17.40-20.00 (kom dock gärna till årsmötet som besökare).

 

En garde, pret...... allez!

/ Mats Svensson

(Som förövrigt givetvis kommer att delta på årsmötet)

 

Årsmöte 17 mars kl 19.30 i fäktsalen

Torsdag den 17 mars kl 19.30 är det årsmöte i Djurgårdens IF Fäktförening. Handlingar till ÅM återfinns i fäktsalen en vecka innan mötet. Förslag att behandlas på ÅM skall vara styrelsen tillhanda senast den 18 februari. Medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst 14 år har rösträtt på möte. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.Läs mer

Dagordning årsmöte 2015

Dagordning inför årsmötet 10 mars 2015 kl 18.00. Plats Djurgårdens fäktsal.Läs mer

Valberedningens förslag till årsmötet 2015

Inför årsmötet tisdagen 10 mars 2015 kl 18.00 har valberedningen tagit fram förslag till ny styrelse.Läs mer
Djurgårdens IF FF - Fäktning | Box 55926 10216 Stockholm | 086641464 |