Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Banner 2014
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev från DIF Fäktning 24 oktober 2013 nr 20

19.16 Fäktlokalen...

Det är verkligen fullt i salen. Avbytarbänkens platser är upptagna. Alla pister har inkopplade fäktare, snabba byten, gormande fäktmästare, ett diciplinerat lugn, spänd tystnad... å så kommer det förlösande fnisset från pist 8.. halva salen stormar dit och kaoset är nära. Ivan tittar bort och verkar inte se oordningen.. sedan plötsligt är allt som vanligt. Alla går tillbaka till sina matcher. Fäktning på DIF är helt underbart! Det kan inte finnas en klubb i Sverige som liknar oss.

 

Veckans nyhetsbrev har tre punkter att ta upp.... alla viktiga!

För det första: Nästa vecka är det Höstlov för många. En del kommer att vara på Stockholms Fäktförbunds läger, en del fäktas i Danmark, många tar semester och vissa väljer att fäktas några dagar.

Alla ungdomsgrupper har lov (ingen träning). För fäktare i ÄU & äldre (kad/jun/sen) finns möjlighet till lärarledda pass under tisdagen 29/10 samt onsdag 30/10 kl 17.40-20.00. Ingen löpträning på torsdag.

Seniorer sköter sin egen träning.

 

För det andra: Vår förening har kostnader för lokal och tränare. Ni som inte, trots att en bra bit har gått av terminen, ej betalat avgiften.. gör det nu!

Är du osäker på kostnad så finns den på hemsidan.

 

För det tredje: Lycka till alla fäktare som åker på läger eller tävlar i Danmark.

 

En gard, pret...allez!

 

Hoppas ni alla får en bra... förlåt, ryyyyyyslig halloween....

/Mats 

 

 

Djurgårdens IF FF - Fäktning | Box 55926 10216 Stockholm | 086641464 |