Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Banner 2014
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev från DIF Fäktning 24 april 2013 nr 11

Hej alla fäktarvänner!

Härligt med vår i luften och ett packat tävlingsschema framöver.

 

Veckans brev börjar med att informera om att det kommande vecka är helgdag även i fäktlokalen. Onsdag 1:maj är det ingen träning. Vår tuffe fäktmästare Ivan meddelar att det dock är träning som vanligt på Valborgsmässoafton (!)

 

Ett mycket brådskande ärende är att alla som vill tävla i Masters på hemmaplan (Coupe de Stockholm) måste anmäla detta idag på Ophardt samt betala in startavgift omgående. Mer information finns att läsa under fliken Coupe de Sthlm.

Notera även att om betalning inte har skett till DIFs konto under dagen (eller mailats om inbetalning) så stryks anmälan i Ophardt. Det var igår endast 1/3 del som betalat rätt avgift!!

 

I detta brev går det även att läsa om Robin Kases fina medalj under SM (givetvis även en stor elloge till alla övriga som fäktades tappert!), forne DIF fäktaren Charlottes medalj i Brighton, information från förbundet om en teknikträningsdag på Bosön samt en rapport från vårat strategimötet.

 

Per Håkansson meddelar att alla skall hålla lite koll på mailen om en enket som snart skickas ut, samt även konstaterar att de flesta nu har förstått att löpträningen på torsdagar har flyttat ut(!)

 

Avslutar med att önska alla tävlande under A6 i helgen ett stort lycka till!

Nästa informationsmail kommer efter helgerna, om inget akut dyker upp.

 

En garde, pret... allez!

 

Hälsningar

/Mats (som förövrigt dömer under A6 i helgen)

Djurgårdens IF FF - Fäktning | Box 55926 10216 Stockholm | 086641464 |