Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Banner 2014
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nyhetsbrev från DIF Fäktning 18 september 2014 nr 12

DjurgårdenFäktFörening är en dränerad klubb!

Vår fäktlokal börjar snart att eka..

Ja, om fäktmästare Ivan, fystränare Per, tränare Henning ja om hela vårt tunga garde av tränare fortsätter att utbilda och slipa våra duktiga fäktare att gå samma öde till mötes som de som radas upp längre ner i texten... ja, då blir det tomt!

 

Inför denna veckas informationsbrev så frågade jag orförande Angelika om tips på nyheter. Hon svarade att jag med fördel skulle nämna följande tre punkter.

  1. St:Erikscupen i helgen och behovet av frivilliga funktionärer.
  2. Idag är sista dagen att anmäla sig till Kupitaa/Åbo i Ophardt. Notera att det krävs FIE licens.
  3. Stockholm CUPs anmälningstid börjar närma sig deadline, senast 24/9!

Ok, Angelika nu är dessa punkter meddelade. Jag lägger då själv till en fjärde punkt och ber alla våra fäktare som vill tävla att ta del av klubbens tävlingsrekomendation samt att läsa kalendern på www.fencing.se

Men innan jag avslutade veckans brev så kom Ivan in på kontoret (på språng mellan två lektioner) och bad mig att skriva några rader om vart våra fäktare är eller inom kort kommer att vara.

Shot, berätta..

Tja, Emelie Mumm är på väg till JVC (junior världscupen)i Budapest. Jacob Stymne, Carl Johan Ericsson & Gabriel Rosenberg åker till JVC i Luxenburg.

Emma Wenne & Robin Kase är på landslagsläger i Göteborg (där silvermedaljören Bartos även deltar). Nämn att massor av fäktare sedan deltar i St:Erikscupen på lördag och avsluta med att nästan alla kadetter och juniorer sedan är i Tallinn nästa helg.....

-Då blir det tomt :-)

 

En garde, pret.... allez!

Hälsar

/Mats Svensson

Som förövrigt bara vääääntar på att få hälsa alla välkommna tillbaka till en ny säsong av St:Erikscupen på lördag.

Djurgårdens IF FF - Fäktning | Box 55926 10216 Stockholm | 086641464 |