Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning från Djurgården IF Fäktning

07 JUL 2021 07:25
Nu när terminen är slut så kommer här en hälsning från ordföranden.
  • Uppdaterad: 07 JUL 2021 07:25

Bästa fäktare, medlem och eller Djurgårdare så här i värmeböljan vill jag rikta några hälsningar till Djurgården IF Fäktning. Året med Covid-19 tycks närma sig någon form av slut. Kanske vi kan köra som vanligt i höst. Till tränare, funktionärer, föräldrar och aktiv vill jag rikta ett stort tack för er uthållighet och kämpaglöd. 

Vuxengrupperna har hållits igång av Paul under ganska tuffa restriktioner och vi hoppas på större grupper, fler aktiva och mycket träning till hösten. 

Elitverksamheten har också den varit påverkad av restriktioner och därmed också uteblivna tävlingar. Ivan har hållit igång våra aktiva på bra sätt vilket visat sig på de få tävlingarna som varit. Vad gäller rekryteringsgrupper och ungdomsgrupper så har våra duktiga och engagerade ungdomsledare gjort ett bra jobb och vi hoppas på ökat inflöde av barn och ungdomar samt att fler håller på längre. Johan och Ivan har de senaste 15 månaderna slitet med vår verksamhet i våra två lokaler utifrån de restriktioner som legat över idrottssverige. Stort tack till alla våra ledare och engagerade volontärer och välkomna åter till hösten då vi fortsätter att hålla oss i stöten. 

Full Fart Framåt och trevlig sommar till alla

/Magnus "Gusse" Gustavsson Ordförande 

Skribent: Petter Lindskog
E-post: Adressen Gömd
 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link