Hoppa till sidans innehåll

Nu startar vi supporterklubben Belas vänner!

03 JAN 2020 10:58
Målgrupp för supporterklubben är alla som inte är betalande medlemmar idag men som vill vara med och i Belas anda stödja vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2020 10:58

Kanske har du tidigare varit aktiv i klubben, kanske är du förälder till någon som är aktiv just nu eller kanske är du än så länge är mer Djurgårdare än fäktare, men har ändå kommit kontakt med vår verksamhet.

Oavsett skälet att stödja oss blir ett medlemskap i supporterklubben mer än ett stödjande medlemskap, dels för att den vanliga medlemsavgiften är ganska låg och vi tror att du som medlem i supporterklubben vill bidra lite mer, dels för att årsavgiften kommer att gå oavkortat till våra tävlingsfäktare för att kunna uppfylla vår vision om att vara en attraktiv idrottsförening som utvecklar fäktare till deras fulla potential för att nå världsklass.

För att minnas och hedra föreningens grundare och vår förste fäktmästare har vi valt att kalla supporterklubben för Belas vänner. Många kände Bela väl och tillbringade en viktig del i livet med honom, några tränade kanske hos honom en kortare tid eller träffade honom några gånger medan andra bara hört talas om honom via gamla fäktare i klubben. Vi tycker hur som helst att Bela påminner oss om den djurgårdsanda vi vill verka för: hårt arbete och gott kamratskap, därav namnet.

Medlemskap i supporterklubben Belas vänner är på helt kalenderår och kostar som lägst 1 000 kr/år. För beloppet får man fullt medlemskap i Djurgården IF Fäktförening med rösträtt på årsmötet och övriga medlemsrättigheter. Man får dessutom tillgång till föreningens medlemssida på Facebook och inbjudningar till olika aktiviteter och event för supporterklubben. Den som utöver medlemsavgiften vill ge ett ytterligare bidrag är välkommen att höja beloppet.

Vill man dessutom prova lyckan på pisten någon gång emellanåt kan du vara med på våra särskilda assautkvällar för Belas vänner på Fäktsalen den första onsdagen varje månad kl 18.00. Om det till och med skulle vara så att du vill engagera dig i klubben igen som ledare är du också välkommen. Hör av dig så kan vi se vad som passar.

Sitt första medlemskap löser man genom att sätta in valfritt belopp, dock lägst 1 000 kr, på klubbens Bg 830-2564. Gör det nu! (Var snäll ange mail-adress och födelsedatum ÅÅMMDD)

Ditt stöd är viktigt för oss och vår möjlighet att utveckla svenska fäktare i framtiden.

Var med och hedra Bela och hans livsverk genom att gå med i Belas vänner.

Välkommen. TACK för ditt medlemskap.

 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link