Hoppa till sidans innehåll

Nu drar vi igång - hösthälsning från ordförande

12 AUG 2021 08:24
Bästa fäktare, medlem och eller Djurgårdare så här i sensommaren vill jag rikta några hälsningar till Djurgården IF Fäktning. 
  • Skapad: 12 AUG 2021 08:24

Våra tränare arbetar med rekrytering och organisering av träningsgrupper. Grupperna där tränare och ungdomsledare svarar för träningen går igång första veckan i september. 

Våra aktiva som tävlar har SM-tävlingar i augusti att se fram emot. Styrelsen har sitt första möte i slutet på augusti. 

Som ordförande har jag glädjen att tillkännage att vi har ytterligare en tränare i klubben. Från och med mitten på september kommer Solt Serra arbeta på klubben. Då Ivan Makkai sökt och kommit in på GIH har vi alltså rekryterat ytterligare en fäkttränare, mer information om Solt kommer snart. Ivan kommer var knuten till klubben och arbeta med seniorerna samt kunna stödja Johan, Solt och Paul vid behov. Alexander Oxenstierna har och kommer att ha fixat och fejat i fäktsalen inför hösten. 

I våras trodde vi att året med Covid-19 närmade sig någon form av slut, tydligen är det inte så. Klubben håller sig uppdaterade vad gäller restriktioner, rekommendationer och rutiner. Det kan leda till modifiering av träningsgrupper och ändringar i planering men alla ska få träning och möjlighet att utvecklas från sin nivå som idrottare och fäktare. Just nu gäller att hålla ut, hålla avstånd och hålla ihop. Skogränsen gäller i våra lokaler (också mössa av inomhus) liksom rutinen kring att hålla avstånd, ha god handhygien (tvål och handsprit finns) samt regeln att om sjuk stanna hemma (träna hinner vi med när vi är symptomfria under terminen). 

Då höstmörkret närmar sig så är det kul att veta att vi har två väl fungerande träningslokaler, flera tränare, många engagerade ungdomsledare, duktiga volontärer men viktigast av allt väldigt många aktiva, så väl absoluta nybörjare som landlagsaktiva och allt där emellan.

Vi har i och för sig plats för fler så tipsa kompis eller anhörig om den sport där man håller sig i stöten och den klubb där man #Djuuuu trivs och kör Full Fart Framåt.

Ses på klubben!

Magnus "Gusse" Gustavsson
Ordförande 

 

Skribent: Petter Lindskog
E-post: Adressen Gömd
 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link