Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar vi använda Sportadmin!

10 SEP 2022 18:01
Precis som att alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det! Nu börjar vi använda SportAdmin Kansliservice – ett automatiserat och digitalt föreningssystem för attskapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2022 18:01

För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en
minskad manuell administration för oss som förening.
De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:
• Kortbetalning
• Swish
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*
* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Administrationsavgift 
Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.


Vad innebär det för föreningen?


Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Billmate. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill - att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. Det finns även en rad andra funktioner kopplade till medlemsappen som vi kommer lansera med tid.


Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i DIF Fäktning och vår verksamhet.

Om ni har några frågor kontakta This is a mailto link

Skribent: Jakob Stymne
E-post: Adressen Gömd
 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link