Hoppa till sidans innehåll

Masterserien 2013/14

19 OKT 2013 12:13
Välkommen till Mastersserien för säsongen 2013-2014För att förenkla tävlingsdeltagandet och bereda fler möjlighet att tävla så ordnar DIF Fäktning gemensamma researrangemang till flera Masterstävlingar.
Vi vill att att det ska vara enkelt för dig som hittills kanske bara deltagit i S:t Erikscupen att prova på lite större tävlingar utanför Stockholm tillsammans med mer erfarna fäktare från klubben .

Mastersseriens syfte är att erbjuda ungdoms-, kadett- och juniorfäktare en nationell tävlingsserie under hela säsongen. Tävlingen bjuder på mycket fäktning, generellt två pouleomgångar med minst 5 matcher i varje, innan direktelimineringen tar vid.

Bra är att passa på att tävla även i åldersklassen över dig om du fäktar sista året i din klass innevarande säsong – det innebär att du får mer matchträning och att du redan nu kan känna på en del av fäktarna som du kommer att möta i din åldersklass nästa år.

Till Masterstävlingarna i Uppsala, Örebro och Jönköping försöker vi arrangera samåkning med bil. På längre resor (till exempel Kungsbacka och Karlskrona) åker vi tåg alternativt inhyrd buss. Vi övernattar företrädesvis på Scandic-hotell som erbjuder förmånliga paket för idrottsklubbar.


Mer information finns på www.fencing.se
  • Skapad: 19 OKT 2013 12:13

Skribent: Mats Svensson
E-post: This is a mailto link
 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link