Hoppa till sidans innehåll

Hjorthagshallen

09 JUL 2018 20:27
I Norra Djurgårdsstaden växer nu både Hjorthagshallen och Bobergsskolan fram i rask takt. Fäktsalen ligger i nivå med fotbollsplanen och det går att kika in i den blivande fäktsalen från södra sidan. Se bilder här!
  • Uppdaterad: 09 JUL 2018 20:41

Byggarbetena fortlöper enligt plan och hallen beräknas vara klar sommaren 2019 för att tas i bruk i augusti när Bobergsskolan öppnar.

Fäktsalen kommer bestå av 5 infällda metallpister och 6 målade pister på linoleumkorkgolv. Vindor kommer vara nersänkta i golvet och förhoppningsvis kräva mindre underhåll än vår nuvarande takmonterade anordning. I anslutning till fäktsalen finns pentry, utrymme att göra läxor, kläd- och vapenförvaring, fysrum samt vapenverkstad och tvättmaskin för all låneutrustning. Alla föreningar i hallen kommer ha tillgång till fysrummet som vi hoppas skall användas flitigt av alla i skadeförebyggande och uppbyggande träning.

Mer information kommer allteftersom, men boka in 5-7 oktober i era kalendrar, då har byggherrarna planerat öppet hus i lokalerna i gasverksområdet och man kan få en första glimt inifrån hallen.

 

 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link