Hoppa till sidans innehåll

diffblikes


diflogosmall
 
BJUD IN DINA VÄNNER ATT GILLA VÅR OFFICIELLA FB-SIDA!
Lika viktigt som att vi håller huvudet högt med stolta insatser både på träning och tävling, lika viktigt är det att vi visar stoltheten utåt bland vänner och kontakter. Med tydligt fokus i styrelsen på media och kommunikation och vad vi vill uppnå med den drar vi igång en sommaraktivitet för alla Djurgårdare inför höstens rekryterings-kampanj. Vi är alla del av en lång framgångsrik idrottstradition och att DIF fäktning syns i sociala media skapar en bra bas för framtida rekrytering till, och finansiering av, en fortsatt framgångsrik verksamhet för klubben.
DÄRFÖR HAR VI EN UTMANING FÖR DIG!
Vår externa fäktningssida på FB har idag ca 850 likes. Vi är redan större än en klubb på Döbelnsgatan (176) men mindre än exempelvis en florettklubb i Solna (363) och Kal å Ada i Gbg som har 546 följare. Visst ska vi bli störst och bäst i Sverige även här?! Vi har idag ca 100 medlemmar i vår slutna FB-grupp. Om var och en bjuder in sina personliga vänner att gilla officiella sidan:
säg minst 30 vänner vardera så kan ni räkna själva… Då blir vi större än fäktförbundets egen sida (idag över 1000). Om du bjuder in samtliga dina vänner att gilla officiella sidan så kan vi till och med få fler följare än Europeiska fäktförbundets sida. Inget är omöjligt!
VARFÖR?
Med en stor och bred exponering av vårt varumärke kan vi: 
Sprida information om hur kul vi har och hur bra vi är
Skapa intresse hos de som vill börja, vill byta eller vill göra comeback
Skapa intresse hos media och sponsorer genom riktade aktiviteter
HUR GÖR MAN?
Gå in på den officiella FB-sidan och bjud personligen in dina vänner via länken i vänstermarginalen. Eftersom dina vänner förhoppningsvis;) gillar dig så kommer de att gilla DIF Fäktning! Vem lyckas engagera flest vänner? Visst lyckas vi komma förbi florettklubben i Solna redan före midsommar? Inget är omöjligt för en Djurgårdare. Och när du ändå håller på… visst följer du redan:
Sprid och dela våra officiella posts – Visa stolthet även utanför pisten. Som en del av Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna med över 430 SM-Guld har du all anledning att göra det.
Styrelsen DIF Fäktning
Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:09
 
insta

 

 

fieorg

   

  

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086641464
E-post: This is a mailto link