Nybörjare Barn

Vill du börja fäkta? Våra nybörjargrupper till höstterminen är nu igång och fyllda. Men du kan redan nu anmäla ditt barn till vårens nybörjargrupper för barn 7-9 och 10-13 år samt fäktleken för 5-6 åringar. Antagning sker i anmälningsordning och kallelse går ut i dec/jan.

Fäktlek för barn 5-6 år:

onsdagar kl 15.00, start januari

Nybörjare 7-9 år :

tisdagar kl 16.00-17.00, start januari

Nybörjare 10-13 år :

onsdagar kl 16.15-17.30, start januari

All utrustning tillhandahålls av klubben, det enda som behövs är långa träningsbyxor och gymnastikskor för inomhus. Vi tränar i grupp och fokuserar på rörelseglädje, gemenskap och fair play!

Föranmälan är obligatorisk. Antalet platser är tyvärr begränsat till vårens kurser och vi fördelar platserna efter inkommen anmälan.

In English

Med anledning av den nya datskyddsförordningen (GDPR) har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.