Medlemskap/Avgifter

Välkommen att prova fäktning!

Varje termin startar vi nybörjarkurser för barn 7-13 år.

Vi erbjuder dig att prova i två veckor och du får låna all utrustning gratis. Dock måste du ta med dig en t-shirt, gymnastikskor med ljus sula samt träningsbyxor.

Har du några frågor är du välkommen att ringa Ivan Makkai på: 0735-060749 eller 08-6641464. Det går även bra att maila: This is a mailto link

Alla medlemmar i DIF Fäktning är välkomna att joina vår facebookgrupp för intern information om träning, events, foton ...etc.

Här hittar ni gruppen.

Medlems- och deltagaravgifter
Medlemsavgiften är 200 kr/år. Denna ingår i deltagaravgiften för aktiva medlemmar och betalas separat av stödjande medlemmar. Endast medlemmar som löst medlemsavgift har rösträtt på föreningens årsmöte.

* I samtliga nybörjargrupper barn/ungdom gäller 3 fria prova-på tillfällen i samband med terminsstart.

Avgifterna betalas till klubbens bankgiro 830-2564. Räkningar på avgiften skickas ut i början på varje termin. Nybörjare får avier efter anmälan under terminen.

Terminsstart
Normalt sett börjar våra kurser för vårterminen tredje veckan i januari och slutar sista veckan i maj. Kurserna för höstterminen börjar sista veckan i augusti och slutar sista veckan före jul. Exakta datum anges på hemsidan.

Uppdaterad: 2017-02-20 13:32