Begäran om registerutdrag

Den 25 maj börjar den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) att gälla vilket innebär ett starkare skydd för hur dina personuppgifter får och kan lagras.

Därför kommer din medlemssida i IdrottOnline från detta datum innehålla fler möjligheter för dig att hantera dina uppgifter. Du kommer förutom att uppdatera kontaktuppgifter och ändra lösenord även kunna:

1.  exportera dina uppgifter (dataportabilitet)
  2.  begära registerutdrag inom IdrottOnline
  3.  begära radering inom IdrottOnline*

När du har loggat in i IdrottOnline.se så hittar du dina uppgifter på "Min sida" som du öppnar genom att först klicka på ditt namn i övre högra hörnet, och därefter på knappen "Min sida". Hur man loggar in på Idrottonline.

Genom att du loggar in i IdrottOnline och gör detta själv minskar du administrationen väsentligt för föreningen. Saknar du inloggningsuppgifter, vänligen maila This is a mailto link

Har du inte möjlighet att använda dig av Idrottonline maila  This is a mailto link  med en begäran om registerutdrag för kopia av de personuppgifter som är under behandling hos oss.

Uppdaterad: 29 APR 2018 14:13