DIF-shopen

Klubben har försäljning av viss utrustning till våra medlemmar med målet att förenkla inköpen för föräldrar och utövare. Tips och feedback mottages gärna kring sortiment, priser, beställning och betalningsmetod etc för att möjliggöra förbättring framgent. Vill du beställa DIF profilkläder, klicka här.

DIF Shop - så funkar det:

Barn & Ungdomsgrupper:

Nybörjare får låna all utrustning. Din fäktmästare kommer meddela när värja med el behövs köpas. DIF anordnar i samband med detta möjlighet att köpa rätt utrustning från klubben.

Försäljning/utlämning sker på klubben i samband med ett ordinarie träningspass.

Om så önskas finns även möjlighet att beställa utrustning löpande, se ”Vuxengrupper” nedan.

Vuxengrupper:

Johan Lewin är ansvarig tränare för shopen och finns tillgänglig på klubben eller på mail: This is a mailto link  All utlämning av utrustning sker på klubben.

Betalning sker via Swish 123 481 90 09

SORTIMENT