Hoppa till sidans innehåll

Eventfäktning


Banner1

Företagsfäktning eller eventfäktning på Djurgården ger dig och dina arbetskollegor  chansen  att utmana varandra på duell. All nödvändig utrustning ingår - och du fäktar på samma pister som flera av Sveriges framgångsrikaste fäktare tränat sedan 70-talet.
Fäktning beskrivs ofta som fysiskt blixtschack, där det är lika viktigt att överlista sin motståndare som att vara explosiv och snabb. Boka något av våra fäktevent och prova på en sport där alla sinnen måste vässas och samarbeta. Vi garanterar ett kul och utmanande event som ni sent kommer glömma, oavsett om ni kommer för teambuilding, för att träna fysiskt eller bara för att ha roligt. Välkomna till vår anrika fäktsal i Hjorthagen!

 

För de flesta event måste deltagarna ha långa träningsbyxor, t-shirt och gymnastikskor med ljus sula. Priset anpassas till antal deltagare och tidsåtgång. 

För mer info och bokning: kontakta Paul Anthony 

This is a mailto link eller tel 070-3559797

 


Se filmen från DIF Fotbolls fäktträning hos oss i fäktsalen:  "Fotbollsfäktare"

 

DUELLER (Dial@DuelTM)

Vågar du utmana din bästa vän, din arbetskamrat eller någon annan i en fäktduell? Tid och plats är upp till dig; Paul Anthony kommer finnas där med all utrustning ni behöver för att göra upp i en riktig duell. Ta chansen och kasta handsken!

 

FÖRETAGSFÄKTNING EVENTFÄKTNING

Aktivt, roligt och perfekt för teambuilding. Med våra trådlösa ’’hit mates’’ kan ni själva välja var ni vill fäktas; ett slott, en konferensgård, en idrottsanläggning eller ert kontor. Endast fantasin sätter gränser.

 

SVENSEXA/MÖHIPPA/KOMPISGRUPP

En minnesvärd upplevelse med fokus på huvudpersonen för dagen. Uppvärmning, fäktövningar, tävling och en hel del skoj lovas.

 

BARNKALAS

Vill barnen testa ett originellt och spännande kalas i år? Boka barnkalas här och det blir en dag av lek och fäktning; och varför inte med ett särskilt tema? Pirater, Star Wars, riddare, Zorro m.m. är några uppskattade teman.

 

FENCERCISE

Ett roligt och högintensivt fitnesspass för individer eller grupper. Fencercise bygger på traditionella fäktövningar med och utan vapen i handen och är utmärkt träning för flexibilitet, snabbhet, koordination och explosivitet.

 

 

MIND IN MOTION

Traditionell personlig träning med en tvist. Genom att träna ditt sinne samtidigt som du tränar kroppen mångfaldigas effekten av träning. Passet innehåller styrketräning, cardio, balans och flexibilitetsträning i kombination med former av av mental- och combatträning.

 

TEATERFÄKTNING

För teaterklasser och företagshower. En koreografi tränas in som sedan filmas eller fotograferas. Koreografin kan göras utifrån valfritt tema som t.ex. Pirates of the Caribbean, Romeo och Julia, Monty Python, Star Wars etc. Fäktmästare Paul Anthony har koreograferat flera fäktscener i film- och TV-sammanhang.

 

SPECIALEVENT

Vi kan anordna i stort sett alla event där någon typ av svärd är inblandat, t.ex. värja, sabel, medeltidssvärd och lasersvärd. Kombinera några av våra event eller skräddarsy ett eget! Vi har erfarenhet från TV, film, teater, mässor, premiärer, lanseringar m.m och har även tillgång till kostymer, rustningar och annan rekvisita.

 


 

paulanthonyPartnerOm Paul Anthony 

 
Paul Anthony har varit fäktmästare sedan år 1993. Som barn och tonåring tränade han fäktning i sitt hemland USA. När han år 1989 flyttade till Sverige började han fäkta i Djurgårdens fäktförening och fäktar än idag ca tre gånger i veckan. De första 15 åren tränade han för sin coach och mentor Bela Rerrich som inte bara tränade honom till att bli fäktcoach utan även överförde sin stora kärlek till fäktsporten. Paul Anthonys bakgrund i sporter som karate, boxning, amerikansk fotboll, baseball, friidrott och ridning har lett till att han utvecklat en unik träningsteknik och träningsmetod. Hans grundläggande filosofi är att fäktning ska vara roligt, fysiskt utmanande och utvecklande mental träning.Paul Anthony har även under många år regisserat fäktscener för teater, film, TV och musikvideos samt arrangerat teambuilding events för många av Sveriges största företag.

 


 
Uppdaterad: 13 APR 2015 16:24

insta

 


 

 

fieorg
  

 

fencingse-logo

Postadress:
Djurgårdens IF FF - Fäktning
Box 55926
10216 Stockholm

Besöksadress:
Artemisgatan 19
11542 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6641464
E-post: This is a mailto link